به گزارش خبرنگار مهر، نورالله مرادی شامگاه سهشنبه در همایش فقه و محیط زیست در نگارخانه خطایی اردبیل اظهار کرد: مکتب اسلام و آموزههای دینی بر حفظ و صیانت از محیط زیست تاکید دارند و در این حکمرانی ارزشی بر سلامت انسان و فضای پیرامونی تاکید شده است.
وی تصریح کرد: گام نخست در صیانت از محیط زیست آموزش و آگاهسازی است تا از ظرفیت همگانی برای بهبود شرایط جامعه استفاده کنیم.
معاون آموزش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در کشور ما بر اساس مبانی ارزشی و دینی امر حفاظت و صیانت از محیط زیست به ویژه آب، خاک و هوا مورد توجه قرار گرفته و بر این باب برگزاری این همایش در استان اردبیل بر مبنای فقه و محیط زیست حرکتی ابتکاری و ارزشمند است.
مرادی بهرهگیری از ظرفیت گفتوگوی سازنده را در این حوزه با همکاری کارشناسان و متخصصان حوزه و دانشگاه یادآور شد و افزود: اصلیترین رکن تقویت مؤلفههای محیط زیست سالم گسترش برنامههای آموزشی است که در این بخش ما برای گروههای مختلف جامعه برنامههای آموزشی را طراحی و تدوین کردیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: حوزه محیط زیست در دولت مردمی مورد توجه قرار گرفته و قطعاً محیط زیست سالم در ابعاد مختلف میتواند زندگی شایستهای را برای ایرانیان رقم بزند.
مرادی نگاه درست محیط زیست را به مسائل کلان و تمرکز در حوزه سلامت و بهداشت فراگیر عمومی را یادآور شد و اضافه کرد: غفلت از نظام آموزشی کشور در حوزه محیط زیست قابل قبول نیست و باید همگان در این بخش حرکتهای مؤثر و راهگشایی را انجام دهند.
وی بهرهگیری از تشکلهای مردمی را در اجرای برنامههای مختلف یادآور شد و بیان کرد: ما سعی میکنیم از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد در این حوزه بیشتر بهره گرفته و بخش عمدهای از فعالیتها را در حوزه محیط زیست به این تشکلها و نهادهای مردمی بسپاریم.
معاون آموزش سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: قطعاً پیوند دین و ارزشهای اسلامی با مبانی محیط زیست میتواند به بهبود شرایط در این حوزه کمک کند که ضرورت دارد در قالب چنین همایشهایی در سطح کشور این امر مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما